top of page

SKS CLEANING

Најдобриот избор за машинско перење и сушење на вашите теписи!

Graphic Shapes

ЗА НАС

SKS Cleaning Service е компанија којашто е специјализирана во областа на професионално машинско перење, сушење и одржување на сите видови теписи, по највисоки стандарди, користејќи најсовремена опрема. Нашето мото е ,,Чист дом = Среќен дом”, а нашата цел е да ви го овозможиме токму тоа. Едноставно SKS Cleaning Service е вашиот чекор до почист дом!

Home: About
Installing Carpet

ЗОШТО SKS CLEANING?

  • Чистењето на вашите теписи го правиме користејќи професионални машини за длабинско перење, центрифугално сушење и машинско тресење на теписите.

  • Користиме професионални, еколошки и антибактериски средства и шампони за отстранување на секаков вид флеки, а на тој начин ефикасно се отстранува сета нечистотија и непријатни мириси наталожени на вашиот тепих.

  • Нашите машини не ги оштетуваат вашите теписи на никаков начин, а притоа им го враќаат стариот сјај.

Home: Image

ШТО НУДИМЕ?

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Вршиме бесплатно превземање и испорака до вашата адреса.

КОРИСТЕЊЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНИ СРЕДСТВА И ШАМПОНИ

Користиме наменско биоразградливи средства и шампони, кои се pH неутрални и од највисок квалитет.

ПЕРЕЊЕ ВО ТЕКОТ НА ЦЕЛАТА ГОДИНА

Ги нудиме нашите услуги во текот на целата година, без разлика на годишно време или пак временски услови.

ПЕРЕЊЕ НА СЕКАКОВ ВИД ТЕПИСИ

Волна, памук, свила, крзно, синтетика, персиски теписи.

Rolled Up Rugs
Home: Features

ДАЛИ СТЕ ЗНАЕЛЕ?

Вашите теписи можат да станат вистинско легло за бактерии. На 5 cm2  од вашиот тепих можат да се најдат дури 200 000 бактерии, повеќе од било која површина во вашиот дом. Тие задржуваат баш сѐ – остатоци од храна, влакна од вашите домашни миленици, прашина и голем број на други алергени. Освен тоа што нечистиот тепих ја нарушува естетиката на вашиот дом, тој може да има огромно влијание и на вашето здравје. Затоа, заштитете го вашето здравје, одржувајте ги вашите теписи чисти!

Home: Text

КОЛКУ ЧЕСТО ТРЕБА ДА ГИ ПЕРЕТЕ ВАШИТЕ ТЕПИСИ?

Ние би препорачале вашите теписи да ги перете два до три пати годишно, затоа што, како што прочитавте погоре, со тек на време се наталожува многу нечистотија и прашина, која не е препорачливо да се вдишува, особено за луѓе кои имаат проблеми со алергии.  А доколку имате домашни миленици препорачуваме и почесто перење на вашите теписи. Со редовното перење го продолжувате животниот век на вашиот тепих!

Home: Text

ЦЕНА ЗА ПЕРЕЊЕ НА ВАШИОТ ТЕПИХ

Внесете ги вашите податоци и напишете ги димензиите и материјалот на вашиот тепих и во најкраток можен рок ви даваме одговор за цената на перење на вашиот тепих!

Ви, благодариме, ќе добиете информации во најкраток можен рок!

Home: Price Quote

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Сабота: 9:00 - 18:00

Home: Hours

КОНТАКТ

Телефонски број: +38971330320

Email: sks.cleaning.mk@gmail.com

Facebook: SKS Cleaning МК

Instagram: sks.cleaning.mk

Адреса: ул. Браќа Галеви 10, Скопје

Home: Text
bottom of page